lauantai 20. syyskuuta 2014

Prosciutto-rucola pizza


Prosciutto-rucola-pizza:

1 pizzapallo (ohje löytyy täältä)
2 valkosipulinkynttä
2 rkl extra virgin oliiviöljyä

1. Raasta valkosipuli ja sekoita öljyyn ja voitele noin 25cm pizzapohja sillä. 
2. Laita pohjan päälle folio tai peitä toisella uunipellillä
3. Paista 250 asteessa 5 minuuttia ja 5 minuuttia grillivastuksella

Pizzan päälle:

Mozzarella juustoa maun mukaan (ehkä 1-2 dl)
Kourallinen kirsikkatomaatteja lohkoina
Prosciutto kinkkua
Kourallinen rucolaa
 Ripaus suolaa
(Ripaus pippuria)
Extra virgin oliiviöljyä
Parmesaania lastuina tai raastettuna (noin 1/2 dl)

1. Kun pizza pohja on otettu uunista niin laita siihen ensin mozzarellajuustoa ja kirsikkatomaatteja.
2. 'Revi' Prosciutto kinkkusiivuja reippaasti pizzan päälle.
3. Laita seuraavana rucola.
4. Sitten ripaus suolaa (kinkku on aika suolaista) ja pippuria, jos haluat.
5. Pirsko päälle extra virgin oliiviöljyä ja parmesaania.

ps. kun leikkaat pizzan niin voit leikata pohjan heti kun se tulee uunista tai sen jälkeen kun olet täyttänyt sen. Itse leikkaan lopuksi, mutta kumpikin on kiva:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti